Isicola

Vrij zonder hinder

 

Even voorstellen;

 
Vlakbij Torrox in Zuid-Spanje, op 5 autominuten van de de stad, heeft Isicola de hand weten te leggen op een traditioneel verbouwde cortijo met een kleine studio. Naast de verhuur van ruime teepees met comfortabele bedden is er nu ook de beschikking over een kleine studio.Tijdens het verblijf woon je, eet je en slaap je in en rond, water- en winddichte teepees welke speciaal voor dit doel midden in de open natuur zijn gebouwd. Alle teepees zijn voor privégebruik en voorzien van comfortabele bedden.
Als je graag wat meer luxe wilt kies je voor de kleine studio met een aangrenzend toilet en douche voor privegebruik voorzien van bedden, zitbank en wifi.

Al onze gasten hebben de beschikking over diverse terrassen, zwembad, douche, buitenkeuken, barbecue, ligbedden, etc. etc.

 

 

 


Binnen een straal van 15-25 autominuten rondom Torrox bevinden zich drie naturistische stranden;

PLAYA ALMAYATE - TORRE DEL MAR,
CALA DEL PINO - MARO,
PLAYA CANTARRIJAN - NERJA.

Luchtvaartmaatschappijen

 

Je hoeft dus niet met een caravan héél Europa door te rijden maar pakt gewoon het vliegtuig. Vanaf Amsterdam, Düsseldorf, Dortmund en Charlois zijn er zeer goedkope vluchten naar Malaga en ben je binnen 2½ uur in Zuid-Spanje onder een aangename warme zon.

Kijk hier voor diverse luchtvaartmaatschappijen welke op Malaga Airport en Granada Airport vliegen. Indien gewenst kunnen we een huurauto op het vliegveld klaar laten zetten of tegen een kleine vergoeding voor transport naar Isicola zorgen.