Isicola Activity Centre

Vrij zonder hinder

 

Vakanties

 

Vlakbij Almuñécar in Zuid-Spanje, op 15 autominuten van de zee en de stad, bevindt zich een kleine vallei genaamd Canta Lobos (Spaans voor zingende wolven).

In deze vallei met maar één huis (dat van ons), omringd door avocadoplantages, mangoplantages en olijfplantages maar zonder hekken of schuttingen bevindt zich Isicola.

Isicola verhuurd ook dit jaar weer teepee's.

Tijdens het verblijf woon je, eet je en slaap je in en rond authentieke, water- en winddichte teepee's welke speciaal voor dit doel volgens Lakota-model midden in de open natuur zijn gebouwd.

Alle gasten hebben naast privégebruik van de teepee's met bedden en slaapzakken, ook de beschikking over hangmatten en ligbedden met matrassen.
 

Binnen een straal van 15 autominuten rondom Almuñécar bevinden zich drie diverse stranden;

Playa Velilla,
Playa San Crístobal,
Playa Cantarrijan,
Playa El Muerto - Almuñécar,
Playa La Joya - Motril.

Luchtvaartmaatschappijen

 

Je hoeft dus niet met een caravan héél Europa door te rijden maar pakt gewoon het vliegtuig. Vanaf Amsterdam, Düsseldorf, Dortmund en Charlois zijn er zeer goedkope vluchten naar Malaga en ben je binnen 2½ uur in Zuid-Spanje onder een aangename warme zon.

Kijk hier voor diverse luchtvaartmaatschappijen welke op Malaga Airport en Granada Airport vliegen. Indien gewenst kunnen we een huurauto op het vliegveld klaar laten zetten of tegen een kleine vergoeding voor transport naar Isicola zorgen.

4 Redenen voor een bezoek aan tropisch Almuñécar.